A Hotel Arany Trófea minden szobája (15) fürdőszobás, színes TV-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt. A teremgarázs minden szállóvendég autójának biztonságos elhelyezést kínál.

Fizetés módja: Készpénz

A szálloda Eger történelmi belvárosában, a Tűzoltó téren található. Pár perces sétával a Dobó térre érkezhetnek, közben megismerkedve a város épített értékeivel.

Minden szobánk igényesen felszerelt, melyekhez saját fürdőszoba tartozik. A szobák parkettásak, néhány légkondicionálóval felszerelt. A berendezésnél arra ügyeltünk, hogy a teljes kényelmet biztosítsuk. Ennek érdekében antiallergén matracok és ágyneműink vannak.

Minden szobánkban színes, távirányítós TV található, a hazánkban fogható teljes csatornaválasztékkal.Kényelmüket hűtőszekrény biztosítja.

Kedves vendégeink apartmanok, pótágyazható szobák és lakosztályok közül választhatnak. Fiatal házasoknak nászutas lakosztály áll rendelkezésre. A ház építésénél már számítottunk arra, hogy sok vendégünk érkezik majd gépkocsival. Az ő kényelmüket és értékes autóik biztonságos elhelyezését szolgálja az alagsorban található mélygarázs.

Kedves vendégeinket örömmel tájékoztatjuk, hogy házon belül, szobánként külön időpontban élvezhetik a pezsgőfürdő és az infraszauna gyógyító hatásait…

Szállodánk konferenciaterme tökéletesen alkalmas kisebb konferenciák, megbeszélések, fórumok megrendezésére.

Vendégeinket köszöntő itallal várjuk!
Ingyenes térképeket és prospektusokat adunk, valamint tájékoztatjuk Eger kulturális eseményeiről kedves vendégeinket!
Igény szerint Színház és kulturális programra szóló belépőket rendelünk kedves vendégeink számára!