Melyik babakocsi típus melyik korosztálynak való?

babakocsi

A babakocsi kiválasztásában egy kismama már teljes mértékben a saját információgyűjtésére kell hagyatkozzon. Utána kell járnia minden alapvető információnak, így első körben annak, milyen babakocsi verzió felel meg egy újszülött baba számára, és meddig használható az az opció?

Mikor jött el az idő a váltásra, és melyik típusú ülésre kell váltanunk ekkor? Hiszen egy újszülöttnek még nincs kifejlett izomzata, nem tudja magát megtartani, nem tud ülni – és ebből fakadóan nem is szabad ültetni! Még autósülés esetén is figyelni kell, milyenbe ültetünk egy újszülött babát, és milyenbe egy egy évest. Tehát egy baba esetében a kora nagyon fontos tényező a megfelelő babakocsi használatban. Hiszen maradandó károkat is okozhatunk, ha olyanba kényszerítjük kicsinyünket, ami még nem felel meg a fejlettségi szintjének, vagy ha olyanban tartjuk, amit már kinőtt. Ugye mi sem hordunk olyan cipőt, ami kicsi ránk, és felsérti a lábunkat, mert belegyömöszöltük?

Ez sem helyénvaló, de egy babának az újszülött korában minden ilyen dolog meghatározó, hogy a fejlődését segítsük, és ne megnyomorítsuk. Tehát egy újszülött babának a babahordozó és a mózeskosár való. Amikor már meg tud ülni, kúszik-mászik, emelgeti a fejét, na, akkor válthatunk a következő szintű babakocsira, a sportbabakocsira. A multifunkciós babakocsik, – amilyeneket bőséggel találhatunk a mamilla.hu oldalán, mindenféle színben, méretben és nagyon modern megjelenésben – ezért is számítanak népszerű választásnak, mert végig kísérik a különböző korosztályokat, és egy szettben megvásárolhatók.

Related Post

A játszóvár komplex játékélményt biztosít

Számos játszótéri eszköz van, melyek fokozzák a gyerekek élményeit. Azonban köztük is a legizgalmasabb a játszóvár! A játszóvárnak köszönhetően kicsit magasabbra szárnyalhat a képzelőerő is, hiszen egy komplexebb eszközön kell